top of page

Wie ben ik?

Ik ben Yvonne Schrijver, ben een Twentse en geboren en getogen in Almelo en woon inmiddels al geruime tijd met mijn gezin in Alphen aan den Rijn.

Ik ben getrouwd met Rob Schlör die werkzaam is als multi disciplinaire psycho-sociaal therapeut en familie-systeemopsteller en samen hebben we  zoon Ryan. De rode draad in ons gezin is dan ook bewustwording, de zoektocht naar de meerwaarde van het leven en energiewerk. Kortom de overtuiging dat er meer is in het leven dan geboren worden en doodgaan.

Na mijn jarenlange carriëre in de danswereld ben ik mij, ruim 20 jaar geleden, meer gaan verdiepen in spiritualiteit, healing en Tarot. 

 


Opleiding

Na diverse cursussen te hebben gevolgd als: intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, sjamanisme, chakra psychologie, healing, Tarot e.d. heb ik in dit laatste mijn grootste passie gevonden. Ik heb het leren kennen als een veelzijdig instrument om inzichten te verkrijgen in levensvragen en dagelijkse problematieken.

Dat was voor mij destijds de reden om mijn liefde voor Tarot  serieuzer te nemen en te starten met een 2 jarige HBO beroepsopleiding tot Tarot Master bij Academie voor Tarot destijds in Hilversum om nog duidelijker de tarotkaarten te kunnen duiden voor mensen die geen inzicht meer hebben in hun problemen en daar vragen over hebben. Inmiddels ben ik aangesloten bij de Tarot Masters beroepsvereniging, bij de therapeuten site It's just therapy en ben Tarotdocent bij Academie voor Tarot in Apeldoorn en het Mediumcollege te Harderwijk.

Met de opgedane kennis ben ik nu anderen in hun groeiproces aan het begeleiden.

Mijn stelling is dat Tarot de Beeldtaal van je Ziel is. 

Werk samen met je Kern!

bottom of page