top of page

Hoe ga ik te werk?

Vaak komt een cliënt met een levensvraag. Deze levensvraag gaat dan over echt belangrijke zaken als bijv. Wie ben ik nu eigenlijk echt? of Wat wil ik nu echt doen in dit leven of hoe kan ik mijn leven positief veranderen en hoe doe ik dat? en uiteraard kan dan een inzicht op een dergelijke vraag een grote impact hebben op hun leven. Deze inzichten liggen veelal in hun onbewuste opgeslagen en komen via de tarotkaarten naar de oppervlakte. Zo kan het onbewuste, bewust worden. Deze inzichten zijn de taal van je Ziel. Ik noem levensvragen dan ook zielsvragen. Intuïtief herkent de vragensteller de symbolische afbeeldingen die op tafel komen en met begeleiding van mijn kant zullen de kaarten verduidelijkt worden en tot inzichten kunnen leiden.

Ik werk met de alom bekende Rider Waite-Smith kaarten. Deze spreken tot ieders verbeelding zodat de boodschappen nog beter binnenkomen.

Tijdens een sessie komen er een aantal kaarten op tafel die door mij als ervaringsdeskundige kunnen worden gelezen. Mijn kundigheid ligt op het gebied van bewustwording en coaching.

De kaarten worden door u zelf getrokken en deze kaarten zullen dan ook niet op toeval berusten.

Als de intentie goed is tijdens het schudden kun je geen verkeerde kaarten trekken. Wat er dan op tafel ligt heeft grote waarde met betrekking op uw vraag.

Note:

In principe kun je overal een antwoord op krijgen, vandaar dat ik geen consulten en uitspraken doe over ziekten en de dood. Deze horen in het medische circuit thuis.

Consulten-Coaching-Cursussen

Tarot Consult voor al uw privé, werk of situatievragen:

Prijzen

Persoonlijk consult in mijn studio van ca.1 uur:   € 55,-

Persoonlijk consult op locatie van ca.1 uur:          € 55,- + € 1,- per km.

Online consult per mail incl. uitgebreid verslag:  € 60,-

Coachingstraject:

1 uitgebreide beginlegging

2 coaching gesprekken en

Afsluitende legging

€ 200,- (totaal ca. 4 uren)

Beginnerscursus Tarot:

(incl. uitgebreide werkmap en koffie/thee) bedraagt € 225,- 

Max. 6 personen per cursus. U dient zelf Raider Waite kaarten mee te nemen. Te koop bij o.a. Boekhandel Haasbeek

bottom of page