TarotBeeld 

    Consulten - Coaching en Cursussen

Cursus Tarot (basis en gevorderden). 


Leer nu op een basis cursus uw eigen Tarot kaarten begrijpen.


Regelmatig starten er cursussen.

In de basiscursus van 10 lessen leer ik u de betekenis van de Grote en Kleine Arcana kaarten begrijpen en aanvoelen. Mijn aanpak is niet het uit het hoofd leren van de betekenissen. Ik leer u de bredere betekenis van de kaarten. Ook zal er veel geoefend worden met eenvoudige legpatronen.

Na deze 10 lessen bent u in staat om voor uzelf of een ander een dagkaart te leggen en/of het schema van legging te verduidelijken.


U kunt zich opgeven of meer info ontvangen via het contact formulier.  

De gehele beginnerscursus (incl. uitgebreide werkmap en koffie/thee) bedraagt € 225,00  


Max. 6 personen per cursus. U dient zelf Raider Waite kaarten mee te nemen. Te koop bij o.a. Boekhandel HaasbeekNa deze 10 lessen heeft u de mogelijkheid om door te gaan met de cursus gevorderden. De cursus voor gevorderden zal voor meer verdieping zorgen. Daarnaast leert u nog makkelijker voor u zelf of een ander de kaart te leggen en te vertalen.


Tijdens de cursus voor gevorderden zullen er ook coachings technieken behandeld gaan worden. Met deze technieken leert u gerichtere vragen te stellen die de legging ten goede zullen komen en voor meer diepgang zullen zorgen. Legpatronen worden uitgebreid en er worden verbanden tussen de kaarten gelegd.